Вакансії

На Володимирському ринку відкриється виставка «ПРОЕКТ FOOTNOTE 11»

З 21 по 26 травня в рамках Kyiv Art Week на Володимирському ринку триватиме  виставка Footnote 11  – кураторами якої виступили Барбара Півоварська і Гійом Руло.  

Усередині ринку будуть інстальовані неонові вивіски з нині зруйнованого ринку «Supersam» у Варшаві. Панелі з гетерогенними об’єктами з базару, що знаходиться біля торгівельного центру «Hala Marymoncka» у Варшаві, розширюють це відображення останніх років консьюмеризму у Польщі. Свічки, що використовуються у православних церквах на Кіпрі, постають завернутими у газети в інсталяції кіпрського художника Христодулоса Панайоту.

Це своєрідна пропозиція концепції «товарів серед товарів». Фільм польського художника Юзефа Робаковського, знятий у формати таймлапс (інтервальної зйомки), стисло представляє один день «Червоного Ринку» у Лодзі, а кінопортрети Артура Жмієвського відсилають до умов праці різних професій у Польщі. У кількох магазинах фотографії французько-польського фотографа Ніколя Гроспер’є підкреслюють окремі деталі Володимирського ринку, наприклад, його чудовий дах і ринки в інших містах»,  —  пише Kyiv Art Week.

Джерело:Kyiv Art Week

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: