Вакансії

На Google Arts & Culture зʼявиться окремий розділ про культурну спадщину України

Олександр Богомазов, Вулиця на Подолі, 1912 рік
Олександр Богомазов, Вулиця на Подолі, 1912 рік

«Google Україна» й Міністерство культури та інформаційної політики України домовилися створити на платформі Google Arts & Culture окремий розділ про культурну спадщину України.

Повідомляється, що заступник міністра культури та інформаційної політики Анастасія Бондар провела онлайн-зустріч із головою Google Arts & Culture Лореном Гаво та домовилась про довготривалу співпрацю у цифровізації та промоції культурної спадщини України. 

«Співпраця МКІП та Google у питаннях цифровізації та збереження культурної спадщини гарний — приклад формату бізнесово-державного партнерства. Це справді гарний кейс, який повинен спонукати поширити цей досвід і на інші країни», — зазначила Анастасія Бондар. 

Google Arts & Culture — одна із найбільших онлайн-платформ з предметами мистецтва та культурними артефактами від партнерських організацій по всьому світу (міністерства культури, музеї, мистецькі та культурні фонди). Користувач може здійснювати екскурсії колекціями та галереями партнерської організації та дізнаватися більше про мистецтво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: