Вакансії

Вова Воротньов та Слава Лепшеєв створять спільні колекції одягу

Художник Вова Воротньов та рейв-промоутер і засновник вечірок «Схема» Слава Лепшеєв створять спільні колекції одягу під брендом Samopal International. Перший дроп одягу вийшов на сайті онлайн-магазину, за новинками бренду можна стежити в інстаграмі та фейсбуці. У дизайні автори дотримуються концепції унісекс футболок з принтами, які обігрують назви відомих брендів, термінів та знаків.

«У межах Samopal International ми вдаємося до дадаїстської гри зі знаками, якими оточена сучасна людина. Використовуючи упізнаваність глобального корпоративного таврування, ми, вандалізуючи це, привносимо фольклорну інваріантність, карнавальне переосмислення, і водночас будуємо уніформу нової критичної ідентичності», — зазначає Вова Воротньов.«Мені подобається те, що робить Вова. І Samopal International став логічним продовженням нашої співпраці, до якого ми разом робили вечірки “ВОЛОДЯ”», — говорить Слава Лепшеєв.

Вова Воротньов та Слава Лепшеєв планують розширювати бренд, у найближчих планах: створення платформи для співпраці з локальними і світовими художниками.

%D0%B2%2B%D1%811.jpg

в+с2.jpg

в+с4.jpg

в+с3.jpg

Фото: надано Samopal International

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: