Вакансії

5 фактів, які потрібно знати про нового директора УКФ

27 квітня наглядова рада Українського культурного фонду обрала нового виконавчого директора. Ним став Владислав Берковський.

Засідання Наглядової ради УКФ з конкурсного добору на посаду виконавчого директора транслювали на ютуб-каналі «Укрінформ», на ньому виступив кожен із 12 кандидатів.

Берковський відстоював свою позицію: на його думку, дуже важливим є налагодження чіткої комунікації між дирекцією та наглядовою радою, між самим УКФ та органами виконавчої влади та між УКФ і суспільством. Берковський переміг за підсумками відкритого голосування.

«Шість голосів набрав Берковський Владислав, два голоси набрала Ірина Осадча. За підсумками голосування ми маємо переможця конкурсу Владислава Берковського», — сказала голова наглядової ради УКФ Лариса Мудрак.

©The Kyiv Review
©The Kyiv Review

Владислав Берковський закінчив гуманітарний факультет Національного Університету «Острозька академія», аспірант при кафедрі історії України ОДУ імені І. І. Мечникова, вчився у аспірантурі при кафедрі історії XVI—XVIII століття Інституту історії Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні. У 2012 закінчив Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Управління суспільним розвитком».

Працював недовгий час вчителем, з 1999 по 2000 — викладав історію та правознавство в ЗОШ № 6 та технічній гімназії міста Славута Хмельницької області. А також викладав історію України у загальноосвітньому ліцеї імені І. Я. Падеревського в Любліні.

Був членом колегії, науково-методичної ради та редакційно-видавничої ради Державної архівної служби України.

Член Експертно-фондової ради з питань безоплатної передачі вилучених або конфіскованих культурних цінностей, обернених відповідно до закону в дохід держави при Міністерстві культури та інформаційної політики України.

Написав понад 150 наукових праць, серед яких 1 монографія, 2 підручники, 6 збірників документів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: