Вакансії

5 тизерів: майбутні фільми українського виробництва

exc-5ef5cf241142aa20dd34f935
exc-5ef5cf241142aa20dd34f935

Цього тижня триває другий тур Тринадцятого конкурсного відбору Держкіно. Команди презентують свої проєкти журі, а у межах промо-кампаній представляють тизери своїх майбутніх фільмів. 

Ми продовжуємо стежити за діяльністю молодих режисерів та режисерок та публікуємо чотири відео, які вони познайомили нас цього тижня. У межах конкурсу інтерв’ю з молодими режисерами та режисерками записала продюсерка кіно Наталія Лібет.

Анна Бурячкова презентувала тизер до дебютного повнометражного фільму «Коли нам було 15» про життя підлітків, школу й кохання у 1990-х. Продюсери фільму — Віталій Шереметьєв та Наталія Лібет разом із компанією Digital Religion. 

Філіп Сотниченко презентував тизер до дебютного повнометражного фільму La Palisiada, події якого розвертаються у 1996 році за два роки до скасування смертної кари. Продюсер фільму — Сашко Чубко разом із компанією «Віатель». 

Оганнес Хачатрян презентував тизер до дебютного короткометражного фільму «Бог простить». Продюсери фільму — Людмила Пічугина. 

Олена Подолянко презентувала тизер до першого короткого метру «Водний Світ», продюсер — Віктор Шевченко. Історія розповідає про подруг Віку та Марту, вони винаймають разом квартиру, разом веселяться та проводять вільний час. Все змінюється, коли до Віки приїздить сестра і залишається жити з ними.

Ірина Цілик презентувала тизер до повнометражного фільму «Я і Фелікс» про дорослішання у 1990-х. Продюсери фільму Ірини — Володимир Яценко та Анна Соболевська разом із компанією ForeFilms/Limelite.

Фото на обкладинці Анни Бурячкової для фільму «Коли нам було 15», 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: