Вакансії

Platfor.ma, Port.Agency та ОМКФ відкрили онлайн-музей Одеського кінофестивалю

З 12 липня по 20 червня в Одесі проходить міжнародний кінофестиваль. Цього року ОМКФ виповнилось 10 років, тому на честь ювілею Platfor.ma, Port.Agency  разом з організаторами створили перший у світі онлайн-музей.

На виставці представлені унікальні кадри з фестивального життя, плани сцени перших церемоній відкриття в Оперному театрі, макети і еволюція статуеток, протокол засідання першого журі фестивалю.

«Щоденник ОМКФ» передає атмосферу фестивалю через чорно-білий антураж фотографій, відвідувачі побачать історичні моменти і познайомляться з людьми, які створюють свято кіно в Одесі.

«Дивлячись на ОМКФ сьогодні, здається, що він був завжди великим і успішним, завжди були сотні фільмів і міжнародні режисери розгулювали вулицями Одеси», — коментує виставку кураторка арт-програми ОМКФ 2019 Катя Тейлор. — Насправді, проект створювався цілу декаду зусиллями сотень людей, день за днем. Ці люди обирали різні рішення, зухвалі і складні, ставили перед собою нездійсненні завдання. Виставка покаже ОМКФ як живий організм, а не кіно-машину, який шляхом проб і помилок став тим, чим став. Покаже його людяне і зворушливе обличчя».

5.jpg

1.jpg

4.jpg

2.jpg

6.jpg

12.jpg

8.jpg

9.jpg

Проєкт реалізовано за підтримки УКФ

Світлина: Platfor

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: