Вакансії

Активісти та художники створили культурну програму для збереження будівлі «Квіти України»

©ІВАН ЧЕРНІЧКІН / ЗАБОРОНА
©ІВАН ЧЕРНІЧКІН / ЗАБОРОНА

Активісти та художники Києва самостійно згрупувалися, щоб створити культурну програму для збереження модерністської будівлі «Квіти України».

«Дякуємо вам за незабутні вечірки на даху, а також за те, що (поки наша команда займається юридичними задачами) самостійно організовуєте культурну програму “Квітів”. Ми не хулігани – ми містяни, що роблять своє місто класним. Давайте ж це демонструвати!», поділилися адміністратори офіційної сторінки «Зберегти Квіти України».

Програма на 16 — 17 липня наступна: 

У п’ятницю 16.07 з 21:00 до 23:00 на стінах атріуму відбудеться світлове шоу від художників Carbon Residence та Photinus Studio.

Організатори заохочують відвідувачів принести квіти у горщиках, щоб знову облагородити територію.

У суботу 17.07 о 21:30 Довженко Центр покаже на стінах будівлі авангардний радянський фільм 1929 року «Навесні» Міхаіла Кауфмана.

Крім оголошених подій ви також можете долучитися до їх організації, для ідей можна напряму писати на сторінку «Зберегти Квіти України». Якщо маєте власні ідеї – сміливо пишіть нам для оголошень і реалізації. Потрібно лише пам’ятати про кілька обмежень: сусіди просять не галасувати (особливо після 21:00); доступ на дах вже заблоковано власником, а атріум повний скла; алкогольні напої заборонені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: