Вакансії

Американська платформа випустила еко-NFT

©Ayanfe Olarinde
©Ayanfe Olarinde

Платформа Voice запустила першу екологічно чисту платформу NFT, на якій користувачі можуть безкоштовно карбувати NFT, а покупці мають можливість придбати роботу за допомогою стандартної кредитної картки. Раніше NFT можна було придбати лише за криптовалюту, а також потрібно було додатково платити комісію за виготовлення токену.

Платформа співпрацює з такими кураторами, як Кімберлі Дрю, Місан Гаріман, Міріам Бен Салах та Азу Нвагбогу, спільно вони займаються дослідженням більш екологічних шляхів виготовлення NFT. «Мене завжди цікавило віртуальне мистецтво, для мене немає різниці в цінності фізичного чи онлайн проєкту, я вбачаю цінність у кожному», — сказав фотограф Місан Гарріман.

Також платформа організує резиденцію, де люди з різними досвідами будуть ділитися думками щодо ери NFT, а під час занять та практик у всіх буде нагода створити проєкт на цю тему. Восени цього року на платформі випустять NFT від учасників резиденції.

Місія Voice — відкрити двері кожному, хто хотів купити або продати NFT, але не знав як. Потенціал NFT є незаперечним, і Voice вважає, що ця можливість має бути доступною для всіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: