Вакансії

Мистецька афіша

exc-5e1b1d7c22ffb72e97eadbc1
exc-5e1b1d7c22ffb72e97eadbc1

Щотижнева рубрика «Мистецька афіша» — підбірка актуальних подій в Україні.

ма.jpg

ЛЕКЦІЇ

Секрети професії: куратор, арт-менеджер, арт-дилер

Місце: INVERIA flow space

Дати: 15-29 січня

Реєстрація: тут

Лектор програми Денис Белькевич — автор освітніх програм і публікацій по музейному маркетингу, арт-банкінгу, кар’єрному менеджменту художників і управління активами. Постійний автор публікацій в українських та міжнародних виданнях: ART UKRAINE, Forbes, РБК, The Art Newspaper Russia, Art World Forum, збірниках наукових досліджень. Засновник фінансового блогу Artfinex.

Лекція «Міжвоєнне мистецьке середовище Львова»

Місце: Музей Леопольда Левицького, Львів

Дати: 16 січня

Вхід: вільний

Андрій Бояров та Тетяна Вуєва розкажуть про особливості діяльності мистецького об’єднання «Кракiвська група», співзасновником якої був Леопольд Левицький. Особлива увага буде звернена на життєвий i творчий шлях учасників групи та іхні зв’язки з культурно-мистецьким простором міжвоєнного Львова. Зокрема, йтиметься про діяльність митців, які належали до такого вагомого мистецького об’єднання як artes. 

ВИСТАВКИ

Пустота дверей і вікон дозволяє кімнаті бути жилою

Місце: The Naked Room

Дати: до 17 січня

Вхід: вільний

У новій виставці Анна Звягінцева покаже роботи, над якими вона працює останні декілька місяців. Художниця абстрагується від рисунка, що стала її авторською технікою. На виставці представлять кераміку та живопис. 

Світлина:  Facebook

Світлина: Facebook

Ах, вернісаж: повернення!

Місце: 2c1b

Дати: з 18 по 20 січня

Вхід: вільний

Відкриття виставки робіт студентів авторського курсу відео арту Аліни Клейтман в рамках школи фотографії Віктора Марущенка.

Виставка Богдана Бунчака «Про зізнання в незнанні» 

Місце: «Детектор», Івано-Франківськ

Дати: з 26 грудня до 21 січня 2020 року

Вхід: вільний

Богдан Бунчак народився у місті Стрий, зараз живе та працює в Києві. Навчався в Інституті мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. У 2018 році закінчив Kyiv Academy of Media Arts.

Aberratio. Евгеній Штейн. Фотографія

Місце: Singulart

Дати: з 16 січня

Вхід: вільний

16 січня відкривається персональна виставка фотографій Євгена Штейна Aberattio. Євгеній — художник, працює в Києві, є учасником групи Хлібзавод.

Олена Штепура, «Ванна», 2019

Олена Штепура, «Ванна», 2019

Виставка живопису Олени Штепури «Занурення».

Місце: Галерея Portal 11 

Дати: з 15 січня до 9 лютого 

Вхід: вільний

Виставковий проєкт Олени Штепури «Занурення» дозволяє поглянути на воду як на структуру, що трансформує. Вода є дзеркалом реальності, але й одночасно його фільтром. Вона віддзеркалює лише вибіркові фрагменти, формуючи неповторний візерунок буття.

Владислав Шерешевський «Місця»/Vladyslav Shereshevskyi. «Places»

Дати: до 9 лютого

Вхід: вільний

Владислава Шерешевський зображує реальні пейзажі з існуючих локацій, які надихнули художника на їх змалювання. Хоч всі вони й написані у 2019 році в останні осінні місяці, коли природа тьмяніє, завмирає — у роботах Шерешевського, навпаки, вирує розмаїття кольорів.

ЗАХОДИ

«Похвала нічому: перегляд та Late night Q&A з Павлом Коробчуком»

Місце: КІНО42

Дата: 14 січня

Квитки: тут 

Свен Марквардт, Смайлі Болдвін та Франк Кюнстер були свідками зародження нічного життя німецької столиці. Отримавши свою славу завдяки роботі у Berghain, Delicious Donuts та King Size наприкінці 90-х, вони й сьогодні продовжують боронити підступи до найкращих техноклубів міста.

Пацючий Кінопоказ

Місце: Coschey Local DIY

Дата: 15 січня о 19:00

Вхід: 70 гривень сюди ж включено набір фірмових стікерів чи коктейль на вибір

У Coschey-барі відбудеться показ фільму Надії Парфан «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго». Виручені кошти підуть профспілку медіаторів PinchukArtCentre.  

«Друзі, запрошуємо вас на дуже важливу для нас подію, метою проведення якої є привернення уваги до нашої профспілки, адже за вашої підтримки ми точно зможемо досягти забезпечення наших трудових прав та відстояти професійну гідність», — пишуть у запрошенні медіатори арт-центу.

Показ фільму «Віта і Вірджинія»

Місце: 6-й поверх PinchukArtCentre

Дата: 15 січня о 19:00

Вхід: за реєстрацією

Фільм розповідає історію роману між двома письменницями: Вітою Секвілл-Вест та Вірджинією Вулф. Глядач дізнається про біографічні факти двох авторок та історію створення роману «Орландо».

«Віта та Вірджинія», реж. Чанія Баттон, 2018. Світлина: кадр з фільму

«Віта та Вірджинія», реж. Чанія Баттон, 2018. Світлина: кадр з фільму

Друге рев’ю проєктів фотокниг від фестивалю Kyiv Photo Book

Місце: Ya Gallery

Дата: 18 січня, 19:00

Форма заявки на участь у рев’ю: тут

Фестиваль фотокниг Kyiv Photo Book у партнерстві з Арт-центром Павла Гудімова Ya Gallery проведе hев’ю проєктів фотокниг, на якому ви, у приватних консультаціях з експертами, зможете обговорити свої ідеї та отримати відповіді на основні питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: