Вакансії

Мистецька афіша

exc-5e2d564386eb9b2324dc6bf1
exc-5e2d564386eb9b2324dc6bf1

Щотижнева рубрика «Мистецька афіша» — підбірка актуальних подій в Україні.

ВИСТАВКИ

365 2019 | Гамлет Зіньківський

Місце: ЄрміловЦентр, Харків

Дати: з 17 січня до 14 лютого 

Вхід: вільний

Для Гамлета цей проєкт — нескінченна робота над собою та боротьба власними лінощами. «Безперервна праця становить головний закон мистецтва,як і закон життя» О.М.Бекетов.

Проєкт «Крокі». Анна та Сергій Звягінцеви

афіша.jpg

Місце: Ya Gallery

Дати: з 22 січня до 17 лютого

Вхід: вільний

Виставковий проєкт — це полілог робіт Анни та Сергія Звягінцевих. Художники досліджують як стежки кожної людини повторюються та наскільки легітимні ці повтори. Сергій розглядає уламки істини, які проживає його батько, а потім і він. Анна ж накладає когнітивне мапування власного досвіду на відбиток вулиць Подолу.

Максим Ходак Жовтий хрест

Місце: ARTпідвал, Харків

Дати: з 28 січня по 21 лютого

Вхід: вільний

Митець працює з історичним контекстом і тим як він трансформується через призму сучасності. У виставці він досліджує силу впливу хімічних ударів у ході війни.

Павло Маков. Безна / Pavlo Makov. Forlorn

Місце: The Naked Room

Дати: з 29 січня по 15 березня

Вхід: вільний

Виставковий проєкт є результатом діалогу Павла Макова і кураторок Марії Ланько та Лізавети Герман. «Безни» об’єднує рисунки та офорти 1980-х років та дві програмні роботи, створені для виставки. В проєкті яскраво виділяються два сюжети: сад і місто.

Світлина:  Facebook

Світлина: Facebook

EtchingRoom1. Сьогодні ввечері залишусь вдома

Місце: Dymchuk Gallery

Дати: з 30 січня по 1 березня

Вхід: вільний

Головною темою в роботах EtchingRoom1 є місто та люди, які його населяють. У представленій серії графіка класичного чорно-білого офорту поєднується з навмисне «наївними» кольоровими малюнками. Дитяча манера виконання контрастує з тривожними сюжетами, які розгортаються в спальних районах пострадянського міста.

ЗАХОДИ

Презентація каталогу і відео виставки про табір «Янівська»

Місце: проспект Чорновола 45 Г, Львів

Дата: 27 січня о 14:00

Вхід: вільний

У Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту відбудеться презентація каталогу та відео про табір «Янівська». Він діяв у Львові упродовж 1941-1944 років у будівлі табору також відбувались масові вбивства та депортацій до нацистських таборів смерті.

Арт-Середа: Анна Василіогло

Місце: IZONE

Дата: 29 січня, 19:00

Вхід: вільний

Анна Василіогло проведе Artist Talk у просторі IZONE. Анна поділиться своїм досвідом, та розкаже як з магістра з права та англійської філології почати працювати у кіновиробництві.

OPEN — CALL

Cередовище Існування. Маніфест 2020

Дати: з 20 січня по 25 лютого

Про проєкт: Галерея ЛАВРА та WWF об’єднують арт-спільноту для створення МАНІФЕСТУ 2020 на захист середовища існування. З одного боку — це відкритий конкурсний відбір робіт від митців, які працюють у різних напрямах та жанрах мистецтва contemporary – живопис, графіка, скульптура, фотографія, відеоарт, інсталяція. З іншого — заклик арт-спільноти до державних діячів, бізнесменів, кожного з нас про необхідність сміливих дій заради життя в гармонії зі світом вже у 2020 році. 

Заповнити заявку можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: