Вакансії

Art Basel оприлюднив список експонентів нового арт’ярмарку в Парижі

@mch-group
@mch-group

Міжнародна виставка мистецтв Art Basel оприлюднила список зі 156 галерей-учасниць першої виставки нового арт’ярмарку Paris+ par Art Base, який відбудеться з 20 по 23 жовтня в Гран-Пале.

Серед експонатів чотири найбільші галереї світу — Gagosian, Hauser & Wirth, Pace і David Zwirner. Також свої стенди представлять Sadie Coles HQ, Paula Cooper Gallery, Xavier Hufkens, Taka Ishii Gallery, David Kordansky, Kukje Gallery, LGDR, Lisson Gallery, Thaddaeus Ropac і White Cube. З повним списком учасників можна ознайомитися за посиланням.

«Список галерей-учасниць ілюструє наше прагнення створити шоу, яке є специфічним для Парижу та має сильний глобальний резонанс», — розповідає директор ярмарку Клеман Делепін.

Нагадаємо, що Art Basel повідомила, що в жовтні 2022 року запустить новий артʼярмарок у виставковому павільйоні Гран-Пале. Так Париж стане четвертим містом, де Art Basel проведе виставку, після швейцарського Базеля, Маямі та Гонконгу. Перший ярмарок Art Basel у Парижі витіснив головний французький ярмарок FIAC, який відбувався у Гран-Пале з 1975 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: