Вакансії

Art Basel покриє перебування кураторів у готелях, щоб заохотити їх приїхати на ярмарок

Фото: Vincent Ghilione
Фото: Vincent Ghilione

Art Basel обіцяє оплачувати карантинні рахунки готелів та запускає «Фонд допомоги солідарності» у розмірі 1,5 мільйонів швейцарських франків для галерей, які не встигають продавати твори мистецтва.

Галеристи погрожують ярмаркові вийти з проєкту через невизначеність у подорожах та продажах. Оскільки правління США не рекомендує їхати до Швейцарії, президент Art Basel прийняв рішучі міри: ярмарок пообіцяв оплатити будь-який готельний карантин, а також він створить «Фонд допомоги солідарності» на суму 1,5 мільйонів швейцарських франків, що буде розподілений між галереями, які не отримають очікуваних результатів від продажів. На запитання The Art Newspaper чи вийшли галереї з коаліції, президент Шпіглер відповів: «О, ні. Звичайно, зараз усі стурбовані ситуацією та хвилюються за фінансове становище, проте з проєкту ще ніхто не вийшов».

Art Basel — це комерційна приватна міжнародна виставка мистецтв, яка щорічно проходить у Базелі, Швейцарія; Маямі-Біч, Флорида; та Гонконгу. Art Basel працює у співпраці з місцевими урядами, щоб сприяти розвитку мистецьких програм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: