Вакансії

Бенксі продасть 50 своїх робіт

Анонімний художник Бенксі виставив на продаж 50 малюнків-трафаретів. Усі отримані кошти він планує передати на допомогу Україні. Про це художник повідомив в інстаграмі.

Роботи можна придбати на сайті благодійного фонду Legasy Of War. Але кожен покупець зможе придбати лише один екземпляр. Вартість обʼєкта — 5 тисяч фунтів стерлінгів.

Кожна робота є унікальною, оскільки малюнок художник наносив власноруч за допомогою ножа для піци. Аби придбати малюнок, потрібно зареєструватися на сайті до 16 грудня. Переможців оберуть за допомогою комп’ютерної програми. На виручені кошти планують закупити машини швидкої допомоги.

«Вони потрібні на Донбасі для евакуації людей з інвалідністю, літніх людей та постраждалих мирних жителів. Ми також відправимо генератори, газові обігрівачі та ліхтарі на сонячних батареях до громад, які переживають сувору зиму без електроенергії. І зможемо продовжити нашу підтримку притулків у Києві для жінок та ЛГБТ-спільноти», — розповів генеральний директор фонду Legasy Of War Джайлз Дулей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: