Вакансії

Brave! Factory Festival оголосив артпрограму

©Danil Privet
©Danil Privet

Brave! Factory Festival оприлюднив артпрограму: цього року до неї увійшло 11 проєктів та 15 художників.

Вольт Агапеєв, AntiGonna та Андрій Сигунцов, Юлія Беляєва, Даніїл Галкін, Вася Дмитрик та Саша Попруга, Катерина Лисовенко, Тарас Ковач, Валерія Карпань та Марина Хрипун (Variable Name), Ріта Кулик та Іван Сай, Олексій Сай та Антон Шебетко. Кураторка цьогорічного Brave! Factory Festival — Марія Вторушина.

«Митці інтегрують свої практики в простір заводу Київметробуд. Даніїл Галкін реалізує інсталяцію “Трамплін, або соціально-критичний вуаєризм”, Тарас Ковач відтворює тіні радянського  минулого заводу Київметробуд у своїх роботах, а Валерія Карпань та Марина Хрипун пропонують  відвідати Trust Room, де  цифровий алгоритм  взаємодіятиме із тими, хто довіриться пам’яті машини.  Програма поєднана темою “Зони контакту”», — кажуть організатори.

Нагадаємо, що Brave! Factory Festival пройде з 21 по 22 серпня на традиційній локації Київметробуд. Територія фестивалю нараховує близько 50 000 кв/м, що містять 6 сцен, фудкорт, шоуруми та декілька зон для відпочинку. Прочитати повний лайн-ап можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: