Вакансії

Brave! оголосив другу половину художників

Організатори оприлюднили другу половину учасників візуальної програми. Тут ви можете ознайомитись з учасниками першої.

Станіслав Туріна  — живе та працює в Києві. Художник у своїх роботах поєднує різні медіа, серед яких графіка, ленд-арт, інсталяція, перформанс, робота з текстом.

Валентина Петрова — художниця і феміністка. Валентина працює з темами подолання патріархального устрою капіталістичного суспільства. Художниця також працює з темами бідності, праці та насильства.

Mutro — група молодих художників, яка працює з 2010 року. Митці працюють з такими категоріями як час, простір і соціальна взаємодія. (Учасники: Софія Бондар, Тимофій Максименко, Іван Сай, Олександр Цімовскій).

Борис Блаженний — міждисциплінарний дослідник, винахідник та музикант. Працюючи на перетині радіоелектроніки, кібернетики і медіатехнологій, Борис створює поліморфні структури, поєднуючи естетику взаємодії та біохімічні констеляції.

Микола Карабінович — художник і діджей. Переможець спеціальної премії Pinchuk Art Prize 2018 за роботу «Голос тонкої тиші». Микола працює з відео, текстом, звуком та перформативними практиками.

Євген Самборський — міждисциплінарний художник, співзасновник та колишній учасник «Відкритої групи», у складі якої отримав першу спеціальну премію конкурсу PinchukArtCentre 2014. Номінант Премії PinchukArtCentre 2018.

Ольга Гайдаш — мисткиня працює з різними медіа, вільно використовуючи можливості фактур та кольорів для переосмислення утилітарного призначення об’єктів. Художниця досліджує природу візуального мистецтва та обігу до естетичного пізнання світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: