Вакансії

Через шторм Юніс Велика Британія змушена закрити музеї та галереї

@bbc
@bbc

Через шторм Юніс, який вдарив по Британії 18 лютого, інституції змушені призупинити свою роботу у звичному режимі. Влада Британії звернулася до громадян з проханням залишатися вдома. 

Про своє закриття оголосила Шепіт-галерея, розташована в соборі святого Павла, Лондонський музей води та пари в Брентфорді й Музей надгробних каменів. Королівські сади в К’ю, розташовані у Західному Лондоні, які вважаються одним із найвідоміших і значущих ботанічних садів у світі, також зачинили свої двері. 

Проте музеї та галереї продовжують свою діяльність дистанційно. Наприклад, Королівські музеї Грінвіча опублікували у твіттері серію зображень і свідчень з Великої бурі, що відбулася у грудні 1703 року. У бібліотеці Керда в Національному морському музеї Грінвіча зберігається копія роману Данієля Дефо «Буря», опублікованого в 1704 році. На своєму сайті інституція опублікувала добірку оповідань з перших рук про «жорстокий і шалений шторм». Події 1703 року з точки зору збитків вважаються дорожчими, ніж Велика лондонська пожежа 1666 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: