Вакансії

Coca-Cola випустила рекламу з роботами Воргола, Мунка й Ван Гога

@bazilik.media
@bazilik.media

Coca-Cola випустила рекламний ролик, у якому фігурують визначні роботи з історії мистецтва. Серед художників — Енді Воргол, Едвард Мунк та Вінсент Ван Гог. Сама ж кампанія отримала назву «Шедевр».

«Дія двохвилинного відео розгортається в художньому музеї, де студенти роблять замальовки. Один з учнів класу нудьгує в очікуванні творчого натхнення. У цей момент картини починають оживати: рука з твору «Божественна ідилія» сучасного художника Aket тягнеться до пляшки з роботи Енді Воргола Coca-Cola (4) 1962 року, відклеює її та кидає через галерею», — описує видання Bird in flight.


Потім пляшку перекидають одне одному персонажі картин «Корабельна аварія» Вільяма Тернера, «Крик» Едварда Мунка «Міст і пагорб на заході сонця» Утаґави Хіросіґе, «Спальня в Арлі» Вінсента Ван Гога та «Дівчина з перловою сережкою» Яна Вермера. Також у рекламі представлені роботи сучасних художників: Вікрама Кушваха, Стефанії Техади, Фатми Рамадан і Wonderbuhle. На сайті Coca-Cola можна переглянути короткі інтерв’ю авторів робіт про їхню участь у проєкті та вплив бренду на масову культуру.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: