Вакансії

DCCC запустив соціальний хаб на час війни

Центр сучасної культури у Дніпрі / Фото Костянтина Гузенка @kulturamedialna
Центр сучасної культури у Дніпрі / Фото Костянтина Гузенка @kulturamedialna

З 30 березня Центр сучасної культури у Дніпрі відкриє тимчасовий соціальний хаб, де функціонуватиме дитяча кімната, коворкінг, лекторій-майстерня та бібліотека.

«Попри війну, постійні бомбардування, тимчасову окупацію деяких міст російським агресором та блокаду Маріуполя, ми розуміємо, що важливо продовжувати працювати та допомагати іншим», — зазначає DCCC на своїй сторінці на фейсбуці

Коворкінг міститиме робочі місця та кілька вільних комп’ютерів. Поруч розташується невелика бібліотека й зона відпочинку, а щосуботи відбуватимуться регулярні тренінги з надання домедичної допомоги від волонтерської команди «Дніпро такмед». Також діти від 6 до 13 років зможуть долучитися до занять від галереї «Артсвіт», натомість організація Ksi Prostir незабаром розпочне лекції та воркшопи для підлітків.

Хаб працюватиме щодня, крім понеділка, з 11:00 до 16:00. Вхід безоплатний для внутрішньо переміщених осіб, для містян — благодійний внесок у довільному розмірі. Зазначається, що всі кошти перерахують на потреби медиків, ТрО та ЗСУ. Для участі в тренінгу домедичної допомоги та в освітній програмі «Артсвіт дітям» необхідно зареєструватися на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: