Вакансії

Демʼєн Герст перемалював обкладинки 12 альбомів Емінема

З нагоди 30-річчя американського лейбла звукозапису Interscope Records британський художник Демʼєн Герст перемалював обкладинки 12 альбомів американського репера Емінема. Роботи розмістять у Художньому музеї Лос-Анджелеса.

Також з нагоди свого ювілею музичний лейбл організував виставку Artists Inspired by Music: Interscope Reimagined («Художники надихаються музикою: Переосмислення Interscope). Виставка відбудеться у Художньому музеї Лос-Анджелеса і триватиме з 30 січня до 13 лютого. На ній представлять 50 робіт сучасних художників, серед яких Такасі Муракамі, Сесілі Браун, Рашид Джонсон, Ед Руша, Лорен Хелсі та інші.

Під час створення картин для виставки художники надихалися творчістю артистів лейбла, серед яких Dr. Dre, Кендрік Ламар, Біллі Айліш, Nine Inch Nails та Lady Gaga.
Лейбл також планує випустити вініл музикантів з обкладинками, на яких будуть

зображені роботи художників. Серед них — перемальовані Дем’єном Герстом обкладинки альбомів Емінема. Тираж обкладинок становитиме 100 екземплярів.
У своєму дописі в інстаграмі Герст зазначив, що зробив ці роботи безплатно. Усі вторговані кошти підуть на будівництво школи у південному Лос-Анджелесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: