Вакансії

У Лос-Анджелесі відкрилась виставка фотографій із поліцейського архіву

10 липня в Лос-Анджелесі відкрилася виставка «Мистецтво архіву: фотографії з поліцейського архіву». В експозиції представлені фотографії з місць злочинів, які зробили поліцейські в період з 1920-х по 1970-і роки.

Усе почалось у 2001 році, коли офіцер запасу Меррік Мортон отримав доступ до архіву поліції Лос-Анджелеса. Серед великої кількості документації поліцейський знайшов негативи з легкозаймистої нітроцеллюлози. Пожежні порадили йому знищити всі негативи, але Мортон не прислухався до їхньої поради і помістив плівки у холодильну камеру.

Зараз Мортон у відставці: займається фотографією та власною галереєю Fototeka. За підтримки фонду Lucie він зміг зробити проєкт, присвячений поліцейським світлинам. Виставка триватиме з 10 липня по 12 серпня.

поліція.jpg

поліція3.jpg

поліція9.jpg

поліція6.jpg

Переглянути цей допис в Instagram

Come see us this weekend @rarebooksla . @annenbergspace @monopolmagazin @parisphotofair @foto_museum @pier24photography @tinylittlelives @bazluhrmann @streetartglobe #evidence #jamesellroy #vintageclothing #losangeles #artgallerys #photooftheday #jamesellroy #raymondchandler #archive #photographyexhibition @estudiofigueroavives#livepd#livepd

Допис, поширений LAPD Archive (@lapdarchive) 30 Січ 2019 р. о 6:00 PST

Переглянути цей допис в Instagram

1947 Mug Shot of young Latina#mugshot #chicano#vintagefashion #vintageclothing #1940sfashion #vintagelosangeles #archives #zootsuit #chicana @chicanoarts @firmehinas @monaakasadgirl @vicephoto @aperturefnd @annenbergspace

Допис, поширений LAPD Archive (@lapdarchive) 26 Бер 2019 р. о 3:56 PDT

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: