Вакансії

Французький художник JR створив перформанс для обкладинки журналу Time

@maximum.fm
@maximum.fm

Щотижневик Time вкотре присвятив обкладинку війні в Україні. Темою цього номеру стала «Стійкість України». На інтерактивній обкладинці зображено п’ятирічну дівчинку Валерію з Кривого Рогу, яка була змушена тікати від війни.

«З початку російського вторгнення, десятки дітей України були вбиті, а тисячі інших виїхали в пошуках безпеки. Серед цих тисяч — 5-річна Валерія з Кривого Рогу, рідного міста президента Зеленського», — пише Times у своєму твіттері.

Французький художник JR влаштував перфоманс із розгортання 45-метрового полотна зі світлиною біля будівлі Львівського національного академічного театру опери й балету. До перформансу долучилися понад 100 людей.

«Я вірю, що цей жах дуже скоро закінчиться. Усі українці — жінки й діти — повернуться додому, і все буде добре», — розповідає журналістам Times мама Валерії Таїсія.

На початку лютого Time присвятив обкладинку номера Україні, де було зображено військовослужбовця в маскувальному зимовому екіпіруванні, який іде в бліндажі. А на початку березня Time вперше опублікував обкладинку з цитатою Президента України українською мовою: «Життя переможе смерть, а світ — темряву» на синьо-жовтому тлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: