Вакансії

Галерея Уффіці запустила проєкт реновації садів Боболі

@wikipedia
@wikipedia

Представники Галереї Уффіці оголосили про запуск комплексного плану з реновації садів Боболі у Флоренції. Проєкт вартістю 51 мільйон доларів триватиме вісім років та складатиметься із 40 ініціатив, які захистять обʼєкт від наслідків зміни клімату та підвищать енергоефективність садів.

На території обʼєкта облаштують три ресторанні зони, відреставрують скульптури та збудують нове, високотехнологічне сховище для найбільшої у світі колекції гобеленів та килимів. Також інституція планує оснастити парк енергоефективною системою освітлення вартістю 2,4 мільйона євро, оновити протипожежну систему в амфітеатрі Прато деллі Колоні, осучаснити відеоспостереження та систему сигналізації. У музеї наголосили, що здебільшого кошти на реалізацію проєктів планують отримати з продажу квитків.

«Наше завдання полягає в тому, аби не тільки повернути садам Боболі пишність часів династій Медічі та Лорена, а й піти далі, перетворивши їх на найкращий у світі музей на відкритому повітрі», — заявив директор Уффіці Айке Шмідт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: