Вакансії

Ґрета Тунберґ написала лист світовим лідерам з новими вимогами

Екоактивістка Ґрета Тунберґ разом із тисячами активістів, вчених та знаменитостей надіслала відкритий лист світовим лідерам з вимогою негайних заходів щодо подолання кліматичної кризи.

«Останні кілька місяців світ із жахом спостерігав, як пандемія COVID-19 косить людей по всьому світу. Під час пандемії ми бачимо, як багато світових лідерів та людей активізувались та діють задля блага суспільства. Кліматична криза ніколи не трактувалася як криза, ані з боку політиків, ЗМІ, бізнесу та фінансів. Нам потрібно перестати вдавати, що екологічної кризи не існує та почати діяти».

16 липня під тегом #FaceTheClimateEmergency відкритий лист надіслали всім лідерам та главам держав. Основні вимоги були: зменшення кількості польотів на користь потягів та судноплавства, розробити план кліматичної політики, впроваджувати альтернативні засоби енергії та ставитися до кліматичних та екологічних ситуацій як до надзвичайних ситуацій.

Серед інших знаменитостей лист підписали: Біллі Айліш, Леонардо Ді Капріо, Пріянка Чопра, Малала Юсафзай та понад 20 000 інших активістів.

Фото: uainfo

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: