Вакансії

Харківська школа архітектури відкриває філіал у Києві

Харківська школа архітектури відкриває набір студентів на підготовчі курси – «Нульовий рік». Київський філіал буде знаходитись у Bursa Hotel на Подолі.

На підготовчому рівні вас готують до вступу на бакалаврату ХША та ознайомлює з професією архітектора.Курс почнеться вже 12 жовтня і триватиме 2 семестри по чотири місяці. Заняття проходитимуть тричі на тиждень, а викладати на курсах будуть спеціалісти-практики, деякі з них – тьютори курсів із Харкова з міжнародним досвідом.

Програми «Нульовий рік» складається з семи блоків:Урбанізм + СкетчингСоціологія + ГрафікаТеорія архітектури + КресленняФілософія + ФотографіяАрхітектура + МакетуванняСучасне мистецтво + БетонПортфоліо + Виставка

Навчання у ХША відрізняється від інституційного, оскільки зосереджується на актуальних проблемах архітектури. Саме тому студенти впродовж курсу працюють із конкретними завданнями у міському просторі – їм дають спеціальну територію у місті для дослідження.Відкриття Харківської архітектурної школи відбудеться 6 жовтня у Bursa Hotel.Засновник школи і керівник бюро «Дроздов та партнери», Олег Дроздов коментує:«Концепція школи в тому, що будь-який проєкт має бути дотичним до реального контексту. За ним завжди мають бути якісь конкретні стейкхолдери та/або клієнти. Ми завжди вводимо проблеми конкретного часу та місця у фундаменти освітньої програми. Бо так сьогодні працює архітектура – не в кабінеті, а в дуже реальному світі».Вартість навчання за 4 місяці – 15 000 гривень за семестр.

15.jpg

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: