Вакансії

Ist publishing та Ігор Чекачков видадуть лімітований наклад фотокниги NA4JOPM8

ICHE5693 ©ist publishing
ICHE5693 ©ist publishing

Видавництво ist publishing разом з художником Ігорем Чекачковим готують випустити фотокнигу NA4JOPM8.

У читачів є можливість підтримати проєкт на Спільнокошті, що дозволить покрити всі необхідні видатки на виробництво. Зараз потрібно зібрати 90 тисяч гривень, якщо краудфандинг пройде успішно — фонд Відродження подвоїть зібрані кошти. Перший наклад у 500 примірників планують на вересень 2021 року.  

Назва походить від однойменної серії фотографа, вона з’явилась після того, як жорсткий диск Чекачкова з десятирічним архівом у 250 000 фотографій, було випадково знищено, а потім відновлено. Оскільки не всі фотографії вдалося відновити? це стало поштовхом до створення художнього проєкту та фотокниги. 

«Це історія про геніальну помилку, збій системи, що веде до творення нової системи. У світі, схибленому на перфекціонізмі й тотальному контролі кожної деталі, трапляється помилка, помилка неймовірної краси», — коментує письменник Олександр Михед. 

Над дизайном працювала команда на чолі з польською графічною дизайнеркою, артдиректоркою — Анною Налєнскою-Мілах.

Ігор Чекачков фотограф, педагог з Харкова. Його роботи публікували в Forbes, National Geographic, The Guardian, Le Monde, Wirtschafts Wochesince, Forbes, Bird In Flight і ін. Також прав участь у виставках та проєктах, серед яких: La Quitreme Image (Париж), Galerie Claude Samuel (Париж), Ukrainian Museum (Нью-Йорк, Ukrainian Cultural Centre (Лос Анджелес), EEP Berlin, Фестиваль Odessa // Batumi, Hybrid Festival (Мадрид) і ін.

ICHE5693 ©ist publishing
ICHE5693 ©ist publishing
©ist publishing
©ist publishing

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: