Вакансії

IST Publishing та колектив У,Н,А випустять книжку про товарні знаки

У 2017 році колектив У,Н,А представив виставково-дослідницький проєкт, присвячений українським товарним знакам 1960-80-х років у Малій Галереї Мистецького Арсеналу.

Сьогодні IST Publishing повідомили на своїй сторінці у Facebook, що вони разом з колективом працюють над книгою «ЗНАК. Українські товарні знаки 1960–1980», яка вийде у вересні-жовтні цього року. Окрім того, у межах проєкту буде широка публічна програма з залученням графічних дизайнерів та професійної спільноти до створення нового формату аналітичної та дослідницької діяльності у сфері графічного дизайну.

U,N,A collective (Уляна Биченкова, Ніка Кудінова, Альона Соломадіна) — дизайн-об’єднання нового формату в Україні, мета якого сприяти та розвивати дослідницько-кураторські практики у полі графічного дизайну.

IST Publishing — молоде незалежне видавництво, що прагне формувати коло однодумців для розширення діалогу про сучасну культуру і мистецтво, а також не тільки осмислювати те, як ми живемо сьогодні, але й як можемо змінитись завтра.

Проєкт буде реалізований за підтримки Українського культурного фонду.

Джерело: Facebook IST Publishing та U,N,A collective

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: