Вакансії

Jam Factory Art Center у Львові відкриється програмою «Органічні спільноти»

Авторка візуального твору — Олена Турянська
Авторка візуального твору — Олена Турянська

Майже рік кураторська команда працювала над мультидисциплінарним проєктом «Органічні спільноти», який розпочнеться в серпні 2022 року. Проєкт триватиме три місяці, а його кураторками стали: арткритикиня та перекладачка Катерина Ботанова, кураторка Ольга Бекенштейн, кураторка і менеджерка театральних проєктів Люба Ільницька, мистецтвознавиця Оксана Карповець, кураторка й дослідниця Ксенія Малих.

Через візуальне мистецтво, перформанс, театр, музику та дискусійну програму «Органічні спільноти» запрошуватимуть до спільного пошуку нових способів взаємодії та буття разом. Темами програми стануть пʼять зон напруги: безпорадність, турбота, культурна пам‘ять, нові екосистеми та множинні майбутні.

За словами організаторів, у часи атомізації та радикалізації суспільства, посилення соціальної напруги і розділення, проєкт запитує: що означає бути спільнотою в теперішньому світі та які інші, більш гуманні й симбіотичні варіанти майбутнього можна оприявнити завдяки деколонізації мислення, уяви, пам’яті та суспільної організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: