Вакансії

Команда «Книжкового арсеналу» скасувала цьогорічний захід 

Команда «Книжкового арсеналу» повідомила, що цьогорічний міжнародний фестиваль не відбудеться у травні, як планувалося раніше. Про це пишуть організатори заходу на офіційному сайті «Книжкового арсеналу».

Команда зазначає, що в умовах війни вони працюють на підтримку видавничої сфери, літературної та мистецької сцени в країні. Зокрема, фестиваль зосередив свою діяльність на інформуванні  світової книжкової спільноти про російсько-українську війну, члени команди «Книжкового арсеналу» беруть участь у міжнародних подіях як спікери. Також у форматі стенду-маніфесту фестиваль взяв участь у книжковому ярмарку в Болоньї (21–24 березня) та у Лондонському книжковому ярмарку (5–7 квітня).

Разом із відділом освітніх програм «Мистецького арсеналу» команда створила опен-кол для підлітків «Антитвір–2022» та переформатувала згідно з часом проєкти «Література на експорт» і «Україна—Шотландія: Літературний проєкт співпраці». 

«Зараз мета нашої діяльності — працювати на збереження інституції та команди, а відтак на підтримку книги та її аудиторії, працювати на перемогу. А після перемоги наша команда повернеться до того, що любить і вміє: ми будемо готувати та неодмінно проведемо ХІ Книжковий Арсенал», — повідомляють в анонсі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: