Вакансії

Компанія Uber запустила в Україні спеціальний застосунок для збереження культурної спадщини

@uber
@uber

Компанія Uber запустила в Україні спеціальний застосунок Uber Restore для захисту культурної спадщини. У співпраці із Національним науково-дослідним реставраційним центром України, сервіс надає безкоштовний транспорт для фахівців, які займаються збереженням культурних та історичних обʼєктів по всій країні.

Реставратори та дослідники можуть скористатись транспортним засобом, розрахованим до 12 пасажирів, та дістатись зі своїм обладнанням до необхідного місця. Починаючи з травня 2022 року, за допомогою Uber Restore фахівці відвідали понад 100 обʼєктів культурної спадщини, які перебувають під загрозою внаслідок повномасштабної війни. Проєкт реалізовано спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Державним департаментом США та Смітсонівським інститутом.

«Ми пишаємося тим, що допомагаємо Україні в її зусиллях із захисту культурної спадщини країни, яка перебуває під загрозою цієї руйнівної війни. Використовуючи спеціальну версію додатка Uber, ми даємо змогу експертам виконувати свою важливу роботу для збереження національної ідентичності України, маючи безкоштовний доступ на вимогу до безпечного та надійного транспорту», — зазначає генеральний директор Uber Дара Хосровшах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: