Вакансії

Київський театр опери і балету отримав нове лого

Команда дизайн-бюро DO! на чолі з креативним директором Віталієм Мілютіним створили новий логотип Київського академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.«Ми вивчали та аналізували візуальний стиль найкращих театрів світу. Експериментували з різними формами, подачами, “іконками”, шрифтами, кольорами. В нас було чітке бачення неймінгу і позиціювання нашого з вами театру».

фото4.jpg

«Ми — майданчик для створення сучасного, свіжого, сміливого театрального продукту, який є більше ніж традиційною оперою чи балетом. Ми — театр, куди щодня можуть прийти глядачі будь-якої вікової категорії та театральних вподобань. Ми не хочемо бути “в рамках”, бути “як всі”».«Ми прагнемо створити “український бродвей”. Наша Київська опера — це простір для свободи, естетики, морального задоволення, глибоких людських емоцій та чесної гри»,пишуть на офіційній сторінці театру».

фото3.jpg

Адміністрація повідомляє, що вони працювали над новим стилем цілий рік, змінили чотири команди дизайнерів, 65 варіантів логотипу і саме команда дизайнерів бюро DO! дали потрібний результат. Театр на цьому не зупиниться, у подальших планах вони роблять ребрендинг сайту та оновлять корпоративну продукцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: