Вакансії

Марина Абрамович запустила проєкт, в якому навчить вас спокою

©AFP
©AFP

Перформерка Марина Абрамович запустила набір карток з інструкціями та ілюстраціями, в якому ділиться своїм методом контролю над емоціями. Набір можна буде купити з 15 лютого за 19,99 доларів.

У співавторстві сербської художниці та письменниці Каті Тилевич супровідний буклет розширює основні вказівки на картках і дає амбітну обіцянку: «Функція художника є функцією прислуги, — йдеться у вступі, — я хочу передати вам свої знання. За роки подорожей, навчання, викладання та роботи з перформансом я знайшла різні способи, як досягти й затриматися в крихкому переході між однією реальністю та іншою».

Щоб досягти цього моменту, вам потрібно буде виконувати вправи з карток. Такий проєкт міг би також підійти студентам Інституту перформансу, який так і не відкрився — художниця відмовилася від проєкту через нестачу коштів. 

Це не перша спроба Абрамович поширити свої здобуті знання: на початку цього року вона співпрацювала з WeTransfer, щоб навчити користувачів її методу уважності, поки вони чекають на завантаження файлів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: