Вакансії

Міністр Ткаченко незадоволений вибором генерального директора Національного центру Олександра Довженка

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко незадоволений вибором генерального директора Національного центру Олександра Довженка.

Він звернувся з листом до членів конкурсної комісії з добору керівника Довженко-Центру з проханням повторно заслухати одного з кандидатів на посаду. Про це пише чинний генеральний директор Іван Козленко.Підставою для цього стала заява російського бізнесмена Олексія Душутіна, який вважає, що його права порушили через участь у конкурсі на посаду директора Довженко-Центру в онлайн форматі.

«Як випливає з листа міністра, Душутін не міг бути присутнім в приміщенні Мінкульту під час конкурсу, оскільки як громадянин Канади мав отримати дозвіл СБУ, до якого звертатись особі, що перебуває в міжнародному розшуку, якось не комільфо. Яким робом “громадянин Канади”, який не міг перебувати на території Мінкульту, передав у Мінкульт свою “заяву” — неясно», — пише у пості Козленко.

Немає жодної законної підстави для переслухання кандидатів на пост, оскільки законом не передбачені жодні додаткові заслуховування кандидатів.

©фейсбук Івана Козленко
©фейсбук Івана Козленко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: