Вакансії

У Базелі оголосили переможців

6 червня у Базелі пройшло щорічне вручення премії Baloise Art Fair, яку отримали Сіньі Ченгі та Джулія Ченчи. Премія BMW Art Journey Award дісталась художниці Лу Янг.

Переможниці з ліва на право: Сіньі Ченгі, Лу Янг, Джулія Ченчи.

Переможниці з ліва на право: Сіньі Ченгі, Лу Янг, Джулія Ченчи.

Роботи Сіньі Ченгі та Джулії Ченчи будуть виставлені в Старій національній галереї Берліну та музеї сучасного мистецтва великого князя Жана (MUDAM) у Люксембурзі. Також художниці отримають 30 000 доларів кожна.

Робота Джулії Ченчи

Робота Джулії Ченчи

Робота Сіньі Ченгі

Робота Сіньі Ченгі

Перемога в премії BMW Art Journey дає можливість іншій переможниці Лу Янг подорожувати Індонезією, Індією та Японією для розширення своїх практик та вивчення традиційного і сучасного танцю.

У заяві Янг сказала: «Це не просто мистецька подорож. Це буде прекрасним початком для мене, щоб відкрити нову главу в своїй творчості».

Baloise Art Fair — щорічна премія, головною метою якої є фінансова підтримка учасників та експозиція їхніх робіт у провідних арт-просторах світу, а саме в Старій національній галереї Берліну та музеї сучасного мистецтва великого князя Жана у Люксембурзі.

BMW Art Journey — це премія, яка працює як мобільна студія, що дозволяє переможцю здійснити власну творчу подорож та відкрити нові теми для роботи.

Джерело: World Pro News

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: