Вакансії

Музей Івана Гончара створив серію безкоштовних шаблонів із вишиванками для соцмереж

@honchar
@honchar

З нагоди Дня Незалежності України Музей Івана Гончара спільно з українським tech-стартапом Templify створили серію безкоштовних шаблонів із вишиванками для соціальних мереж. За основу проєкту взяті елементи вишитих хусток, картин та одягу.

На думку авторів, українці матимуть ще одну можливість розповісти світові про свою ідентичність та створити патріотичні відео для соцмереж (наприклад, сторіз в інстгарм), а користувачі застосунку Templify в інших країнах світу зможуть ближче познайомитися з українською культурною спадщиною в сучасний технологічний спосіб. Наразі Templify поки доступний лиш в AppStore.

@cases.media



Шаблони умовно можна розділити на два блоки: художні (з аплікацією, рядками з вишитих рушників та з українським музичним супроводом) і мінімалістичні (з Державними символами — «Слава», «Незалежність», «Свобода» тощо).

Нагадаємо, що Музей Івана Гончара запустив онлайн-виставку зі світлинами в національному вбранні кінця XIX та початку XX століття. У музеї зазначають, що проєкт створили, аби підтримати ЗСУ. Виставка безкоштовна, однак за бажанням можна зробити внесок на підтримку Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: