Вакансії

На будівлю ТРЦ «Гулівер» почали транслювати прапор ЛГБТК+

У центрі Києва ТРЦ «Гулівер» почав транслювати прапор ЛГБТК+, побачити веселковий прапор на будівлі можна до 11 жовтня.

Щодня з 18:30 по 22:00, з 5-хвилинним інтервалом, будівля засвічується прапором ЛГБТК+, а також супроводжується слоганом цьогорічного ПрайдМісяця «Бути різними добре разом!». Відео спродюсувала компанія Dronarium Україна.

«Акція присвячена тижню, що завершиться Всесвітнім днем камінгауту — днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність», — додають організатори Kyivpride.

11 жовтня світ відзначає Міжнародний день камінгауту, у цей день організатори обіцяють особливу програму, про яку повідомлять на своїй сторінці у фейсбуці.

Переглянути цей допис в Instagram

🏳️‍🌈 ТРЦ «Гулівер» протягом тижня світитиметься прайд-прапором на честь ПрайдМісяця2020 у Києві. Щовечора з 5 по 11 жовтня о 18:30 та до 22:00 кожні 5 хвилин український Емпайр-Стейт-Білдінг протягом 20 секунд транслюватиме прайд-прапор разом зі слоганом КиївПрайд2020 «Бути різними добре разом», аби привернути увагу суспільства до теми видимості та прийняття ЛГБТ+. Акція приурочена тижню, що завершиться Всесвітнім днем камінг-ауту – днем сміливості заявити про свою сексуальну орієнтацію та гендерну ідентичність. Прайд-прапор – символ гордості, сили голосу та прийняття людей такими, якими вони народилися. Сподіваємося, вид райдужного стягу ще раз нагадає киянам та киянкам: у любові немає меж. Панорама нічного Києва відтепер виглядатиме більш яскраво та квірно ✨🌈 Якщо нас не хочуть чути, то нас побачать! ВСЕ БУДЕ ПРАЙД! Зйомка: @dronariums Музика: @karoonband

Допис, поширений KYIVPRIDE 🏳️‍🌈🇺🇦 (@kyivpride) 5 Жов 2020 р. о 12:02 PDT

Обкладинка ©kiev.segodnya

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: