Вакансії

На лінії фронту під Києвом зник фотожурналіст Макс Левін

На лінії фронту під Києвом зник український фотожурналіст Максим Левін. Востаннє він виходив на зв’язок 13 березня з Вишгородського району. Про це пише його друг і колега, співавтор спільного документального проєкту Afterilovaisk Маркіян Лисейко на своїй сторінці у фейсбуці.

«Остання розмова з ним відбулася 13 березня, коли він був у Вишгородському районі. У цей час він працював фотографом у цьому регіоні, подорожуючи автомобілем. Його зупинили біля села Гута Межигірська по дорозі в інше село Мощун. Останній зв’язок з його мобільним телефоном був об 11:23 того дня, після чого він припинився, а телефон вийшов з ладу», — йдеться в дописі.

Відомо, що в зазначеному району відбувалися потужні бої. Припускають, що Левін міг бути поранений або потрапити в полон до окупантів. Маркіян Лисейко просить повідомити йому будь-яку інформацію про Левіна, отриману після 13 березня.

Максим Левін — фотокореспондент, документальний фотограф та оператор. Співпрацював з Reuters, BBC, Associated Press, LB.ua і Hromadske, а його роботи публікували у The Wall Street Journal, Time, ELLE, World News, тощо. Здебільшого документальні проєкти Левіна пов’язані з війною в Україні. Також він  працював над медійними проєктами для ВООЗ, ООН, ЮНІСЕФ і ОБСЄ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: