Вакансії

На сайті МоМА пройшла онлайн-прем’єра фільму «Зсув» Олексія Радинського

26 серпня на сайті МоМА відбулась онлайн-прем’єра фільму Олексія Радинського «Зсув». Стрічка буде доступною на сайті до 8 вересня. 

«Зсув» — фільм про людей, які пробують побудувати інше суспільство, що відрізняється від навколишнього. Як пояснює режисер фільму Олексій Радинський, фільм про колективи Києва 2010-х, деякі з яких існують до сьогодні: «Про те, чому до створення колективів тяжіють саме ті категорії людей, які загалом максимально схильні до індивідуалізму — наприклад, громадян(к)и України, або сучасні художники та художниці. І про те, чому в результаті цього процесу завжди виходить щось зовсім не те, ніж мало вийти (якщо виходить взагалі щось). Якби у цього фільму був логлайн, ним також міг би бути вигук Артура Сніткуса: «Блядь, как оно держится?».

Режисер: Олексій РадинськийОператори: Саша Бойко, Макс СавченкоДодаткове відео: Андрій Піддубняк, Олексій РадинськийМонтаж: Микола Базаркін, Олексій Радинський

Звукооператор: Олександр ГорбуновКорекція кольору: Андрій ДовгийЛінійна продюсерка: Люба КнорозокПродюсерка: Світлана Зінов’єва Музика: HDSH, Метрострой Клан Виробництво: Inspiration Films за підтримки Державного агентства України з питань кіно (в межах проєкту Контури).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: