Вакансії

Найпопулярніші меми в мистецтві за 2020 рік

Restoration fail meme via @MajorPazuzu on Twitter
Restoration fail meme via @MajorPazuzu on Twitter

На початку цього року британський університет опублікував дослідження, яке показало, що меми про депресію насправді допомагали людям справлятися з симптомами. Очевидно, що обмін мемами дозволяє виражати свої емоції та легше спілкуватися з іншими.У 2020 році негативні наслідки карантину спровокували бум у світі мемів, а скоро відкриється ціле триєнале присвячене цьому жанру. З найяскравіших подій року: в Іспанії пройшов ряд невдалих реставрацій, які настільки погані, що аж смішно.

choose your fighter https://t.co/ssVqqHEmmp pic.twitter.com/jNQaGOyisT

— Bri 🌜 1312 (@CestLaBri) November 12, 2020

The Getty Challenge

Під час першого великого карантину люди сиділи усі вдома, тому музей Гетті запропонував у домашніх умовах відтворити сюжети картин з їх колекції. Пізніше флешмоб настільки сподобався і швидко розійшовся, що його перейняли користувачі з усього світу.

 

 

Best Museum Bum
Йоркширський музей почав флешмоб, в якому ви маєте опублікувати роботу з найкращою дупою, а переможця обирають самі користувачі твіттеру.

#MusMeme Day
9 грудня музеї по всьому світу відзначали день #MusMeme. Інституції вибирали роботи зі своїх колекцій і використовували їх для мемів з підсумками 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: