Вакансії

Невідомий пошкодив експонати у Далаському музеї мистецтв

@DallasMuseumofArt
@DallasMuseumofArt

Невідомий увірвався в Даласький музей мистецтв після закриття та пошкодив кілька античних експонатів. Чоловік пояснив, що його дії спричинені «сваркою з дівчиною». Зловмиснику, затриманому охороною, висунуто звинувачення у злісному хуліганстві.

За словами директора музею Агустіна Артеага, внаслідок інциденту серйозних ушкоджень зазнали три давньогрецькі керамічні посудини й один сучасний керамічний виріб, створений корінними американцями: чорний килик, датований 550–530 роками до нашої ери, амфора із зображеннями сцен Троянської війни VI століття до нашої ери та посудина з кришкою під назвою «Піксіс», створена в 450 році до нашої ери. Також незначних ушкоджень зазнали ще кілька обʼєктів. У музеї зазначили, що сума збитків поки невідома, оскільки наразі фахівці оцінюють вартість та можливість реставрації предметів.

Нещодавно ми писали, що у паризькому Луврі невідомий чоловік, переодягнений у жіночий одяг і в інвалідному візку, вимазав картину Леонардо да Вінчі «Мона Ліза». Як зазначає видання Daily Wire, так чоловік намагався привернути увагу громадськості до екологічних проблем. Під час свого «перформансу» він закликав «зберегти планету».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: