Вакансії

Одеські митці створили еротичний календар на 2023 рік

inst @nedoluzhenko
inst @nedoluzhenko

В Одесі випустили еротичний календар на 2023 рік із місцевими митцями-чоловіками — «Голі богемні ледацюги». Усі виручені від продажу кошти обіцяють спрямувати в благодійні фонди, які займаються забезпеченням потреб жiнок у ЗСУ, зокрема створенням військової форми.

«Україну захищають усі громадяни незалежно вiд статi, вiку, етнiчностi чи сексуальної орiєнтацiї. Проте в нас досі офіційно не введено військову форму для жінок, а війна вже триває 9-й рік. (…). Для порушення цього питання ми вирішили створити цей проєкт. Звернувшись до класичного методу привернення уваги оголенням та еротизмом, ну і звiсно, куди ж без самоiронiї та гумору», — зазначає автор проєкту художник Денис Недолуженко.

За його словами, календар містить зображення «непрофесійних моделей, це амбасадори мистецтва міста Одеси — музиканти, художники, актори, тобто митці в найширшому значенні цього слова. У створенні проєкту взяли участь музикант Дмитро Бондар, режисер Олександр Волошин, художник Ярослав Войцеховський, дизайнер одягу Володимир Уманенко та інші. Вартість календаря — 500 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: