Вакансії

Організатори назвали ім’я куратора «Маніфести-14»

©kosovoarchitecture
©kosovoarchitecture

Організатори «Маніфеста-14» обрали нову кураторку/креативну модераторку майбутньої європейської бієнале: нею стане Кетрін Ніколс. 

Девіз бієнале: it matters what worlds world worlds: how to tell stories otherwise. Подія буде сконцентрована на дослідженні колективного оповідання, розглядаючи його як «життєво важливу стратегію політичної та соціальної взаємодії». У міській бібліотеці з’явиться Центр наративної практики — основне місце проведення бієнале, що пройде на безлічі майданчиків. Директорка «Маніфести» Гедвіга Фейен заявила, що бієнале у співпраці з місцевими громадами буде «висувати альтернативні моделі соціально-культурної, міської та художньої взаємодії». Вона також високо оцінила практику Кетрін Ніколс і підкреслила, що та «ідеально підходить для художніх практик, які досліджують нові стійкі й творчі спільноти, з акцентом на те, як ми зможемо жити, працювати і піклуватися один про одного в епоху, яка гостро потребує екологічної стійкості».

Кетрін Ніколс — кураторка, художня керівниця німецької ініціативи beuys 2021, присвяченої святкуванню сторіччя Йозефа Бойса. Нагадаємо, що «Маніфеста-14» відбудеться з 22 липня по 30 жовтня 2022 року в Косово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: