Вакансії

PinchukArtCentre оголосив шортлист 6-ї Премії Future Generation Art Prize

5 серпня PinchukArtCentre назвав імена шортлисту 6-ї Премії Future Generation Art Prize. Церемонія нагородження Future Generation Art Prize відбудеться в грудні 2021 року. Виставка ж буде доступне для відвідування з травня по серпень 2022.

Номінантами та номінантками стали: Алекс Бачинський-Дженкінс (Великобританія), Вендімагейн Беліт (Ефіопія), Мінья Бьябьяні (Гваделупа), Ріндон Джонсон (США), Агата Інгарден (Польща), Бронвін Кац (ПАР), Лап-Сі Лам (Швеція), Міре Лі (Південна Корея), Пол Меікі (Франція), Ліндсі Мендік (Великобританія), Херніке Науман (Німеччина), Педро Невес Маркес (Португалія), Фріда Орупабо (Норвегія), Андрес Перейра Пас (Болівія), Тереса Солар (Іспанія), Азіз Хазара (Афганістан), Хо Руї Ан (Сингапур), Тревор Янг (Китай), а також групи художників Ханна Куінлен та Роузі Гастінгс (Великобританія), Ярема Малащук та Роман Хімей (Україна) і Калла Хенкел та Макс Пітегофф (США). 

Цього року на премію подали 11 789 заявок. Головний приз премії — 100 тисяч доларів. Окрім виставки у PinchukArtCentre учасники та учасниці покажуть свої роботи у межах спеціального проєкту центру на Венеційській бієнале 2021. 

Раніше ми писали, що переможцями Премії PinchukArtCentre 2020 стали Ярема Малащук та Роман Хімей. Їх роботи, як переможців національного конкурсу, будуть також представлені у межах Future Generation Art Prize 2021.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: