Вакансії

Програмісти випустили пакет програмного забезпечення, яке дозволить галереям створювати NFT

Slipstream 004 (2021). ©Honor Fraser, Los Angeles
Slipstream 004 (2021). ©Honor Fraser, Los Angeles

У 2014 році Monegraph став першим стартапом, який надав художникам інструменти, що підтримуються блокчейном, для монетизації своїх цифрових творів. Сьогодні Monegraph офіційно запустив новий продукт, який дозволяє традиційним галереям, аукціонним домам та художникам робити все, що роблять основні сторонні ринки NFT, такі як OpenSea та Rarible, — лише на власних вебсайтах та на власних умовах.

NFT eCommerce Platform, набір програмного забезпечення, дозволяє навіть відносним новачкам у криптопросторі почати карбувати, продавати та розповсюджувати токени. Три відомих дилера США вже використали набір інструментів для створення власних платформ NFT: bitforms, Postmasters та Honor Fraser gallery.

У пакет програмного забезпечення також входять плагіни для інтеграції пристрою NFT Monegraph з WordPress та іншими популярними конструкторами вебсайтів.

Так автори хочуть створити прості та доступні умови для працівників творчого сектору, щоб допомогти освоїти сучасні технології та знайти додаткові джерела фінансування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: