Вакансії

Проти колишньої в.о. генеральної директорки Довженко-Центру відкрили кримінальну справу

Олена Гончарук @vechirniy.kyiv
Олена Гончарук @vechirniy.kyiv

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження проти колишньої в.о. генеральної директорки Довженко-Центру Олени Гончарук. Про це повідомило видання «РБК-Україна» з посиланням на відповідний документ.

Підставою для відкриття справи стали «матеріали та акти перевірок діяльності центру, якими встановлено порушення законодавства в частині публічних закупівель, розпоряджання державними коштами та управління державним майном». Потерпілим у документі вказано Держагентство України з питань кіно.

«Чогось такого варто було чекати. «Брудна бомба» якраз перед другим конкурсним засіданням, на якому вже представляють програми й відбувається відбір керівника «Довженко-Центру». Засідання сьогодні, 3 лютого, о 12:59. Відомості про заяву Держкіно було внесено вчора, 2 лютого, близько 19», – відреагувала на ситуацію Гончарук.

Нагадаємо, наприкінці січня Державне агенство з питань кіно опублікувало список претендентів на посаду генерального директора «Довженко-Центру». Зокрема, у конкурсі братиме участь і колишня в. о. генерального директора «Довженко-Центру» Олена Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: