Вакансії

Public Kitchen випустили гід по Києву

Настя Івченко та Женя Скібіна. Фотограф: Антон Орехов
Настя Івченко та Женя Скібіна. Фотограф: Антон Орехов

Комунікаційна агенція Public Kitchen запустила авторський гід Hey Guide. Проєкт розповідає про знакові, але непересічні місця Києва та околиць, серед яких є багато несподіванок навіть для корінних киян.

«Київ неймовірно контрастне та поліфонічне місто, якщо не бігти у справах, а вдивлятися, то історії тут є на кожному кроці. Та водночас із цим я ще не зустрічала гід, що одночасно розповідає про сучасні, автентичні та по-справжньому цікаві місця, і при цьому регулярно оновлюється. Ми хотіли розповісти про різні локації не ті, що першими приходять на згадку, коли думаєш, що робити в нашому місті, а такі як кафе “Калина”, паб Beer on line, заміська ресторація “Струмок”. Усі ці місця заслуговують, аби про них знало якомога більше людей» — коментує Настя Івченко, співзасновниця агенції Public Kitchen.

З 2017 року засновниці Настя Івченко та Женя Скібіна займаються піаром українських брендів по всьому світу, а Hey Guide — продовження діяльності, що дозволяє ще більше розкрити потенціал України. Настя та Женя хочуть розповісти світу про місто, в якому вони живуть, працюють і яке щиро люблять, а також поділитися з містянами локаціями, які, на їхню думку, «роблять Київ Києвом».

Крім гіда, агенція проведе серію заходів, тому слідкуйте за оновленнями, зокрема в нашій рубриці «Мистецька афіша».

М'ясник з Житнього ринку. Фотограф: Антон Орехов
М'ясник з Житнього ринку. Фотограф: Антон Орехов
Ботанічний сад. Фотограф: Антон Орехов
Ботанічний сад. Фотограф: Антон Орехов
Кафе «Калина». Фотограф: Антон Орехов
Кафе «Калина». Фотограф: Антон Орехов

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: