Вакансії

Харківська школа архітектури показала першу виставку

Open/Work — кураторська виставка студентів харківської архітектурної школи після першого року навчання. Експозиція, яка займає простір другого поверху ХША, складається з робіт 33 студенток і студентів. Сама назва проєкту Open/Work говорить про безперервний процес навчання. Молоді архітектори працювали з різними матеріалами: з деревом, бетоном, металом.

Open/Work — це проєкт молодих, яскравих,дизайнерів, які готові будувати Україну майбутнього.

хша1.jpg

Паралельно в школі проходить премія ЄС Mies Award 2019 (Премія Європейського Союзу в галузі сучасної архітектури). На цій виставці представлено 383 архітектурні роботи, побудовані по всій Європі — всі вони номіновані на цьогорічну відзнаку.

unnamed.jpg

Поєднуючи ці дві виставки, Харківська школа архітектури будує зв’язок між двома поколіннями архітекторів: нинішніми і майбутніми. Виставка Mies Award демонструє найкращі роботи нинішнього покоління європейських дизайнерів. Open / Work, в свою чергу, дає змогу побачити майбутнє української архітектури.

хша.jpg

ХША є першою школою архітектури, заснованою в Україні з часу її незалежності в 1991 році. Мета школи — підготувати архітекторів та урбаністів нового покоління, яким під силу реалізувати задумані проекти і вивести українську архітектуру на новий рівень.

Фото: ХША

Джерело: e-flux

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: