Вакансії

Що робити вдома з 29 березня по 4 квітня

Sense Or Touch, Данило Сябро, Photinus studio, 2021
Sense Or Touch, Данило Сябро, Photinus studio, 2021

Щотижнева рубрика «Мистецька афіша» — підбірка актуальних подій в Україні.

ПОДІЇ

WebKAMA Talks: Антон Іванов

Місце: онлайн 

Коли: 30 березня

Спікером буде Антон Іванов — співзасновник студії CREVV, графічний дизайнер, екскерівник дизайн-відділу Banda. Серед клієнтів студії CREVV і робіт Антона: Depositphotos, Uklon, Yandex, Goodwine, Pinchuk Art Center, Don’t Take Fake та багато інших. Темою розмови стане дизайн і креативний менеджмент.

Docudays UA

Місце: онлайн

Коли: до 4 квітня

Щороку на початку весни проходить Міжнародний кінофестиваль про права людини Docudays UA. Уже вдруге фестиваль пройде в онлайн форматі. Крім конкурсних та позаконкурсних програм, на фестивалі також відбудуться зустрічі з режисерами, дискусії правозахисного сектору та багато іншого. Також щодня відбуваються події, зустрічі та дискусії. Тому слідкуйте за новинами на сайті. 

ВИСТАВКИ

Adaptogen

Місце: онлайн

Adaptogen — це україно-польський проєкт Віталія Агапєєва (Volt) та Славоміра Чайковскі (Zbiok). Подія відбувається в межах проєкту Hyper Global / Hyper Local MakersXchange. Використовуючи VR-гарнітуру та 3D-моделювання художники протягом декількох тижнів працювали дистанційно над серією фантастичних рослин. Посилання на віртуальну виставку буде доступне в день відкриття на сторінці події. Звуковий дизайн для виставки створений Clasps.

Добре проторені зв’язки

Місце: DOCUSPACE

Коли:  з 26 березня до 4 квітня

Мультимедійний проєкт, у якому українські медіахудожники та медіахудожниці Photinus Studio, SVITER Art Group та Іван Світличний вступають у діалог з візіонерськими розробками вчених 1960–1980-х та науково-популярним кіно студії «Київнаукфільм» того ж періоду. 

Ласкаво просимо, вхід заборонено 

Місце: DOCUSPACE

Коли: з 26 березня по 4 квітня

Виставка фотографа Олександра Чекменьова представить дві серії робіт, створених у закритій психіатричній лікарні міста Овруч наприкінці дев’яностих: кольорову (репортажну) та чорно-білу (постановочні портрети). 

Мультфільм. Автор: Анатолій Сурма

Місце: DOCUSPACE

Коли: з 27 березня по 4 квітня

У межах ретроспективи «Мультфільм. Автор: Анатолій Сурма» ми представимо добірку сучасної аматорської 3D-анімації. Образність Анатолія Сурми цьогоріч стала основою фестивальної візуальної концепції та синтезує усі складові 18 Docudays UA.

ОПЕН-КОЛИ

Construction Festival

Опен-кол для мисткинь, митців та художніх груп, які створюють проєкти, що поєднують нові підходи до роботи з візуальним, саунд-мистецтвом та міським простором.

Проєкти, які ми шукаємо:

— саунд-, радіо- та аудіовізуальні інсталяції;

— аудіовізуальні перформанси з інноваційним використанням цифрових зображень та звуку;

— мультимедійні проєкти, які включають інтерактивні інсталяції у міському просторі та архітектурний меппінг;

— будь-які інші проєкти, які розширюють кордони сфери діджитал співтворення.

Щоб подати заявку, надішліть портфоліо у форматі PDF або посилання на ваш сайт, пропозицію та опис проєкту (до 500 слів), демо чи посилання на email: [email protected].

Дедлайн: 1 квітня 2021.

Детальніше читайте за лінком.

Her (ex)position

Проєкт Аукціонного дому «Корнерс» і Dofa fund створений на підтримку жінок, які починають свій шлях у мистецтві. Пілотний проєкт розрахований на 1 рік. Для пропозиції виставки варто надіслати 5-7 фото робіт, коротку інформацію про авторку (й кураторку) і короткий опис ідеї. Детальніше за посиланням.

Заявки надсилати на пошту: [email protected]

Дедлайн: немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: