Вакансії

SupportYourApp виграла 2 нагороди Stevie® Awards for Great Employers

©Пресреліз
©Пресреліз

Компанія українського походження SupportYourApp виграла золоту нагороду Stevie® Awards for Great Employers за дизайн робочого простору та срібло за онбординг нових працівників.

Другий офіс компанії зруйнував стандартне уявлення робочого простору, оскільки більше нагадує артпростір, а стіни прикрашають полотна та мурали, написані сучасними українськими художниками — Володимиром WAONE Манжосом, дуетом We Bad, Романом Мініним, сестрами Лопухіними, Олександром Гребенюком, Романом CHZZ, Тарасом Макаром, Олексієм Кондаковим та студією «Літографія 30». До творчого експерименту долучилося керівництво компанії, Дар’я Лещенко, дизайнер Анна Копасова та запрошений куратор Олег Соснов.

«Коли я починала свою кар’єру в підтримці користувачів, то працювала в жахливих умовах. Сидячи в сірому офісі підвального оупен-спейсу, я пообіцяла собі, що моя команда ніколи так не працюватиме. Я пишаюся тим, що нам вдалося створити робоче середовище, що надихає, та забезпечити приємний досвід роботи для команди», — коментує управляючий партнер SupportYourApp Дар’я Лещенко.

Як показує приклад компанії, творчий підхід до оформлення не лише покращує роботу та настрій в команді, а також збільшує її ефективність.

Stevie Awards for Great Employers — нагорода, яка вшановує найкращих у світі роботодавців та HR-фахівців, команди, досягнення, HR-продукти та підрядників, які допомагають створювати та розвивати кращі місця для роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: