Вакансії

Територію рф продають по шматочках як NFT

@russiaforsale
@russiaforsale

На початку квітня грузинська креативна агенція Leavingstone запустила продаж території рф у вигляді NFT-токенів на платформі OpenSea. Проєкт отримав назву Russia for Sale. Повідомляється, що отримані кошти перерахують на офіційний гаманець Міністерства цифрової трансформації України, з якого будуть фінансувати відбудову українських міст після війни. 

«Ми поштучно продаємо росію і перераховуємо зібрані гроші, щоб допомогти українському народу відбудувати свою країну. (…) У відповідь на російську імперіалістичну агресію ми вирішили назавжди продати російські території! путін відомий тим, що захоплює землі інших країн. Отже, дамо йому відчути смак власних ліків», — пишуть автори проєкту.

На сайті представлена мапа рф, поділена на адміністративні райони. Територія поділена на 5 категорій: малі землі, середні землі, великі землі, дуже великі землі та великі міста. На платформі доступно майже 2,5 тисячі шматочків рф. Наразі придбали вже 23 ділянки на суму понад 18 тисяч доларів.

Після розпоряджу всіх територій автори планують створити NFT у вигляді будівель, серед яких кремль, Останкінська телевежа, Зимовий палац, а також особистий будинок путіна та його бункер. Після завершення цього продажу виставлять і самого леніна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: