Вакансії

Триптих американського художника відправлять у космос

©Uplift Aerospace
©Uplift Aerospace

«Суборбітальний триптих» Амоако Боафо відправиться в космос. Він буде написаний на зовнішній стороні багаторазового космічного корабля New Shepard.

Висхідна зірка світу мистецтва, 37-річний ганський художник Амоако Боафо, створить «Суборбітальний триптих», який відправлять у космос на зовнішній стороні ракети багаторазового космічного корабля New Shepard, розробленого американською компанією Blue Origin. Через вплив зовнішніх факторів на ракету під час польоту її корпус зміниться, тим самим видозмінить триптих, і як говорить сам автор, робота стане унікальним документом польоту. «Створити картину, яку запустять в космос — це неймовірно і відверто сюрреалістично. Я хочу одного разу випробувати те, що переживуть мої персонажі», — заявив Боафо. «Суборбітальний триптих» напишуть на трьох панелях з вуглецевого волокна.

Роботу створять для залучення благодійних та приватних організацій до підтримки ініціатив у галузі природи та охорони здоров’я. «Суборбітальний триптих» Боафо фінансується компанією Uplift Aerospace, куратором проєкту є програма Uplift Art

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Зберегти

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: